Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 26 Jun 2025 22:29

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Opel zafira b 2.0 147 ks (autogas za i protiv)
PostPoslato: 11 Nov 2016 20:10 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2016 23:37
Ime: Aleksa
Opel: Astra Bertone Z20LET
Plin, nikako, u turbaka pogotovo, ima par njih oko mene koji me savetuju da ugradim plin, "plin I turbo se jako lepo slazu" nema od toga nista, I iz vektre cu da ga izbacim, ugradio drug u v6 kali, pirot palana I nazad 600din al da je vozi do 100kmh, pa ja astru turbaljku namestim na tempomat na 140kmh, pa idem za pirot I nazad (60-65km) sa tolko 700din benzina, provereno, pouzdano, napinjen do cepa kad sam se vratio dopunio opet, I to je berta jaca na kw... PROTIV PLINA U SLEDECA TRI ZIVOTA!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2016 21:37 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jan 2015 04:25
Ime: Nemanja
Opel: Bertone z20let
Garaza:
Ja sam sa ovim icom jtg u tecnoj fazi prezadovoljan! Malo trosi i lepo povlaci. Jedino sto zbog pritiska u visokim ne moze da isprati, ali i to se moze resiti samo treba walbro 255 jer ima pumpu u boci.
@Chile
Jeste,istina je da je puko moj z20let pre izvesnog vremena ali ne zbog plina. Puko je iz drugih razloga.

Nmg da se setim ko je pitao. Kantisha cini mi se. Xanderova astra je kod mene i lepo me sluzi. Manjih problema sa turbom uvek i uvek ima da se cacka nesto. Hvala bogu sad trenutno nemam ulagabja sve je zavrseno i radi prilicno lepo :)

Da ne offujem decku temu. Ako ti ne treba za svaki dan auto ne ugradjuj plin. Vozi i uzivaj na benzin na kracim relazijama. Turbo u gradu ubija sa potrosnjom. 14 15l ako malo zgazis. Ja vozim svaki dan auto i imam prilicno veliku ustedu kad pogledas da je bmb98 145din a plin 67. Meni je na plinni benz ista potrosnja.
Toliko :)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2016 19:05 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Nov 2010 20:53
Ime: Marko
Opel: Astra K, 1.4, 150KS
Ja sam ugradio plin na Zafiru B(1.8 i 140KS) i posle 50.000km ga skinuo...
Dosadile su mi ceste odlaske u servis, checkk engine itd...servisi su bili, istina, jeftini ali vreme je novac.
A i inače mrzim da idem u servise :banghead:

Sad sipam benzin i ne mislim...Auto ide bolje nego na plin,naročito pri većim brzinama...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]