Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 24 Jun 2025 00:51

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Adapter za sportski volan za kadett C
PostPoslato: 08 Jul 2011 03:11 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2010 23:23
Ime: Gavrilo
Opel: Kadett C 1.2
Garaza: pogledaj
Nabavio sam sportski volan marke Raid i sad imam problem da mi njegova original glava ne odgovara za mog kadett-a c iako mi je prodavac rekao da je glava verovatno za opel(ni on nije bio siguran da li je od opela glava). Sad me zanima gde mogu da nadjem taj adapter za opel kadett c i koja mu je cena otprilike. Najvise bi mi odgovaralo ako ima ovde u Novom Sadu. Inace taj adapter sto meni treba kaci se na 6 srafova za volan. Volan je ovaj:

Slika

Hvala unapred na pomoci.

Vrh

Tema posta: Re: Adapter za sportski volan za kadett C
PostPoslato: 08 Jul 2011 22:53 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Feb 2010 00:06
Ime: miljan
Opel: kadet c coupe 2.0 16 v,Vectra b sport,kadet e
Vidi kod Macka iz Novog sada on prodaje volane i glave,ima sajt valjda macakns.com.

Vrh

Tema posta: Re: Adapter za sportski volan za kadett C
PostPoslato: 10 Jul 2011 19:14 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2010 23:23
Ime: Gavrilo
Opel: Kadett C 1.2
Garaza: pogledaj
Hvala @pirke auspuh na predlogu. Video sam kod tog lika danas na najlonu(Macka) i on je imao glavu ali samo kinesku, koja je veoma loseg kvaliteta, tako da to nisam hteo da uzmem. Trenutno sam nabavio MOMO glavu od clana sa ovog foruma, ali nju bih morao da preradjujem, nut je odgovarajuci, ali treba dosta da se preradi da bi mogla da se namontira.
Ovu glavu sam nabavio:
Slika
Slika
Ovaj izbaceni deo udara u plocicu od sirene i on bi morao da se otsece, da bi volan mogao da se namesti, pri tome bi morao da se resi i problem sa sirenom, jer se ni ova rupa za sirenu ne poklapa sa plocicom, tako da bi morala da se razbusuje nova rupa ili da se trazi druga plocica za sirenu.
Slika
Ove rupe za pricvrscivanje volana su za tanje srafove, pa bi morale da se razbuse i da se urezu navoji za vece originalne RAID srafove.

Uglavnom malo sam proguglao i saznao sledece:
Ovaj volan je RAID 1 K.B.A. 70006 i glava(adapter koji sam dobio uz njega) je K22 sto ce reci da je ova glava za automobile marke BMW i to serije tri, pet i sedam.
Meni je potreban RAID adapter oznake K73. Videcu jos malo da potrazim ako negde ima da se nadje, a ako ne nadjem definitivno ce biti preradjen ovaj MOMO adapter.
Nastavljamo potragu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]