Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 15 Jun 2025 03:15

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Opel Insignia 2.0T
PostPoslato: 03 Maj 2025 20:09 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2019 17:45
Ime: Misa Radovic
Opel: Opel Astra H - Z16XER
Sto se tice senzora mrtvog ugla - odlicna stvar. Imam ga na sluzbenom Renou (sa slika gore) i puno puta me je zaista sprecio da nekome (nenamerno) uletim u brzu traku.

Ne znam kako je na drugim autima, ali sluzbena Astra K (koju koristimo povremeno za grupna putovanja da tako kazem) kao i moja Insignija cesto su znale da u ostrijoj krivini na auto-putu, iz njima znanog razloga, uhvate vozilo/deo vozila u srednjoj traci i odmah upozorenje na sudar i kocenje....sto me izuzetno nerviralo.

U jednoj recenici Insigniju bih opisao - na papiru, savrsen automobil. U praksi...nije sve tako sjajno.

I da ne bude samo kako nista ne valja - kupljen je automobil za suprugu. Obecao sam sebi - nece biti Opel. Cisto da prekinem taj niz koji traje evo vec 20 godina, od 2005-te kada sam polozio vozacki ispit.

Slika

Izgleda da ja ne umem da kupim nista osim Opela. Uzmem novac, krenem da pogledam Toyotu Corolu, odem u totalno suprotnom pravcu i dovezem Astru.
Ako neko zna neku babu da mi razbaja ovo, nek javi - bio bih zahvalan :D

Uglavnom, otvoricu novu temu, pa ce tamo biti vise detalja

Sto se mene tice, prica Insignija je zavrsena i moze lock.

Vrh

Tema posta: Re: Opel Insignia 2.0T
PostPoslato: 04 Maj 2025 16:07 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2023 18:31
Ime: Aleksandar
Opel: Astra J Cosmo TURBO
Garaza: pogledaj
To što ti se dešavalo na Insigniji i Astri K, meni se dešavalo na Škodi Skali sa front assist-om, da u nekim krivinama (npr kod Miloševog konaka, smer od raskrsnice ka vojsci) od samog znaka pored puta koji mi bude u osi kretanja u nekom trenutku tripuje da neko koči ispred mene... Ali ako dodaš malo gas onda prihvati da se zajebao i ne koči :ziveli:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]