Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 12 Jul 2025 18:45

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ascona B 1.2
PostPoslato: 06 Feb 2012 10:01 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2010 19:02
Ime: David
Opel: Vectra B Zender, Kadett C broj 2
Garaza: pogledaj
Jeste Mladjina Ascona. Ali Anoksa81 zna tacnu km i koliko Mladja cuva svoja kola.... ja sam zaboravio km.... I slazem se sa Anoksom za felne. Nadji neke 13 ili 14 7J za leto. Uzmi sredi i te fabricke celicare ali nadji i ove pa menjaj. Sta je problem zameniti 4 tocka. To je 10 minuta posla. ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 13:49 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2012 03:54
Ime: Nikola
Opel: Ascona B
Druze ti rece da je prva boja? kako kaze Bosko
Citiraj:
sam je mogla malo bolje biti ofarbana
znaci da je auto farban i nijw u prvoj boji!

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 14:48 
3rd Gear
Korisnikov avatar

ascona75 je napisao:
Nidzo od jednog seta felni viska glava neboli,mozda je dobro imati i jedan set alufelni pa kad prodje zima i krenes po skupovima nakacis ih ko zna mozda ti se vise svide nego standardne,i uvek mozes da ih prebacujes i na taj nacin malo osvezis auto sa izgledom.Pozdrav.

Komso kad smo kod felni ok verovatno bi joj lepo cucale al se ne slazem sa tim da se auto gleda po felnama!

Imam ove koje su na njoj i one sportske sa 4 kraka. Na ovima su zimske gume a na onima ce biti letnje! Ja licno volim da ostane sve autenticno i nisam neki ljubitelj aluminijumskih felni na ovom autu! Mada ko zna mozda nekad i dodju :)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 15:41 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2011 02:43
Ime: Darko
Opel: Commodore A, Kadett C Coupe,Vectra A2000, Ascona Cabrio, Omega 3.0 24V, SenatorB
Dobar auto bez dobrih felni nije dovoljno dobar, takodje i krsina sa dobrim felnama ne izgleda toliko krsina!!!
Ako mislis da je fabrika stavila sve najbolje u taj auto, pa se trudis da ostane takav, grdno se varas. Proizvodjeni su klot modeli, ali i fabricki napucani, cija je cena umela da bude i 2, cak i 3 puta veca od tog osnovnog modela...
E sad reci ti meni jesi li ikad video neku askonu Sport, SR, da ne pominjem i200,i400 i ostale fabricki napucane sa celicarama? NE!
Znaci alu felne su bile luksuz, dobijale su se uz doplatu i kupovali su ih imucniji... To ne znaci da ti treba da ostavis celicare, jer je nekad neko stedeo pri kupovini auta ili je cak neko prodao auto, a sacuvao alu felne...
Tvoj je auto, pa radi sta hoces, ali ne ubedjuj ni sebe ni druge da je bolji sa celicarama...
Postoje i mocne celicare, ali se one ubrajaju kao alu, kao sto su Cragar, Mangels, Matig...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 15:43 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2009 18:57
Ime: Branko
Opel: ...,... (OO=II=OO)
auh bre,....pa jel ima neki auto u ovoj zemlji a da nije cuknut i farban! :(

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 15:49 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2011 20:28
Ime: Milan
Opel: Manta A,Meriva A Cosmo
Ima novi u auto salonima :ludilo:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 15:52 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Opel: Commodore A, Kadett C Coupe,Vectra A2000, Ascona Cabrio, Omega 3.0 24V, SenatorB
Nije bitno ako je bio cuknut, samo ako je dobar majstor to dobro sredio.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 15:56 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Tamo je farbana samo desna strana, zakacena u garazi, nikad nista limarije nije radjeno, rubovi, pragovi, dzepovi, sve fabricko i jos kao novo...
a tvoj auto je farban ceo...
ja stanje tvog auta ne komentarisem, jer ga nisam video, a ti pljujes nesto sto ni ne sanjas koliko je dobro, samo da zameni felne i skine te 15ke i stavi 13ke, al tvrdoglav je kao i ti

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 19:12 
3rd Gear
Korisnikov avatar

anoksa81 je napisao:
Dobar auto bez dobrih felni nije dovoljno dobar, takodje i krsina sa dobrim felnama ne izgleda toliko krsina!!!
Ako mislis da je fabrika stavila sve najbolje u taj auto, pa se trudis da ostane takav, grdno se varas. Proizvodjeni su klot modeli, ali i fabricki napucani, cija je cena umela da bude i 2, cak i 3 puta veca od tog osnovnog modela...
E sad reci ti meni jesi li ikad video neku askonu Sport, SR, da ne pominjem i200,i400 i ostale fabricki napucane sa celicarama? NE!
Znaci alu felne su bile luksuz, dobijale su se uz doplatu i kupovali su ih imucniji... To ne znaci da ti treba da ostavis celicare, jer je nekad neko stedeo pri kupovini auta ili je cak neko prodao auto, a sacuvao alu felne...
Tvoj je auto, pa radi sta hoces, ali ne ubedjuj ni sebe ni druge da je bolji sa celicarama...
Postoje i mocne celicare, ali se one ubrajaju kao alu, kao sto su Cragar, Mangels, Matig...

Ne mislim da je stavila sve najbolje daleko od toga ali sigurno necu ni da stavim 16" ili vece pa da mi odu i lezajevi i trap, da mucim motor i da vise torism goriva. Izmedju ostalog nabavio sam dosta delov od Ascone 2.0 Berlina koje ocu da stavim na ovu moju.
Video sam askonu Sport i takodje i askonu SR al nisam imao kontakta sa i200 niti sa i 400.
Slusaj druze svako imas svoje misljenje i svoje zelje i svoj ukus. Meni se ovako svidja i ja nebih tu dirao nista! svako na svom autu radi ono sto misli da treba!
A drugo ja ne mogu od askone 1.2 da napravim askonu SPORT niti SR niti i200 ni i400! to je kao kad bi od fice teo da napravis BMW. Pa ne ide to druze!
Ali tu postoji jos jedan problem sve i da hocu da stavim neke druge recimo od askone SPORT ili i200 ili i400 ako se ne varam njihove felne imaju 5 rupa. I po meni na ovaj auto ne treba da se stavljaju vece felne od trinestica jer je to fabrika propisala.
Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 19:17 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Bane66 je napisao:
auh bre,....pa jel ima neki auto u ovoj zemlji a da nije cuknut i farban! :(

Tesko druze :) jedino ako se jako slabo vozi i provede vise u garazi nago na putu :) a koji ce ti auto ako stoji stalno u garazi :)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 19:18 
3rd Gear
Korisnikov avatar

milan_stoicic je napisao:
Ima novi u auto salonima :ludilo:

Bas tako :) :ok:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 19:26 
3rd Gear
Korisnikov avatar

anoksa81 je napisao:
Nije bitno ako je bio cuknut, samo ako je dobar majstor to dobro sredio.

Druze nzm dal si citao na pocetku al sam napisao da su na autu bila ulubljena vozaceva vrata i oba krila nista drugo. Sa autom je moj stric sleteo u kanal. nikakve druge stete nije bilo. Cale je kupio nova vrata i nova krila, odsafio stara zasafio nova i gotovo! I onda je iz tog razloga prefarbao ceo auto da nebi bilo razlike jer se nikad ne mozes pogoditi sto posto boja! Moze al jako tesko i cale nije teo da rizikuje.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 19:34 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Nov 2008 22:48
Ime: Dejan
Opel: Kadett C 1.2
Ko je citao temu na CBC prepoznace duh koji je imao i Sheta junior :D

Nema svrhe objasnjavati da li je i koliko dobar tvoj auto,naravno tebi je najbolji,nema veze da li je lupan ili ne bitno da je sad OK
Sredi ga kako mislis da treba i to je to.Ja bih isto stavio neke 13-ice 7-8 J felne,zakucao u patos i terao tako,imas super osnovu i sa vrlo malo kesa mozes napraviti opasno dobar auto!

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 21:02 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Slazem se sa tobom. ne treba puno para da se sve sredi da bude bruka. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 00:19 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Okt 2008 19:59
Ime: Miroslav - Miki
Opel: Corsa C 1.4 16V
Cini ti se :ludilo:
By the way, fina Ascona :ok:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 01:50 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Samo sam to hteo da cujem, ti neces da stavis felne, sto postujem, jer si ti vlasnik, ali prethodni komentar je bio da su joj BOLJE celicne, pa sam zato tako odreagovao.
Inace i ja sam aludirao na 13ke, a ako stavis malo uzu gumu nece opterecivati ni motor ni trap, kao npr.195/55r13 ili 185/60r13...
pozdrav, pa da se vidimo i da nam pokazes tvoju asconicu, a za prebacivanje delova sa berline-podrzavam u potpunosti.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 02:10 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Vidi ja nijednog trenutka nisam nikog ubedjivao da su celicne bolje od aluminijumskih. Zna se da su aluminijumske felne uvek bolje od celicnih ali sam rekao da joj bolje stoje celicne one sportske sa 4 kraka i onim nikolovanim delom! to je moje misljenje jer je onda auto autentican.
Pozdrav i vidimo se kad otopli. :)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 03:18 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Evo ovako dosao sam do ideje ali nzm dal je to izvodljivo pa bih da pitam ako je neko imao kontakta sa tim molio bih za savet.

Konkretno se interesujem za cajgere pritiska ulja i voltmetra. Da li je to moguce ugraditi u moju asconu i da li je to neko radio? Takodje ako moze interesuje me gde moze da se nabavi sve sto je potrebno za tu egzibicuju :)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 08:51 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2012 23:08
Ime: bosko
Opel: askona a 1973
Pa kod mene druze,stavlja se tabla od mante gt/e ili askone koje su bile 1.9 ista je samo sto ti treba i dzek koji elektricar preveze za pet minuta jer je mala razlika ako je tabla sa saticima ili bez njih.Samo odluci i tabla sa obrtometrom i saticima za pritisak ulja i voltmetrom je tvoja.Eto jel vidis da nije tesko uneti malo novina u auto a uz to nece nista da je boli ma stavicemo mi i neke alufelnice lepe pa ce biti jos lepsa.Pozdrav i cim ovaj sneg otopli da se nadjemo kod mene ili tebe svejedno je.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 10:47 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Jesi na ovo mislio.
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 14:24 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pazi druze ja nijednog trenutka nisam rekao da necu da uvodim neke novine. Naravno da toga uvek treba :) al kad smo kod aluminijumskih felnica to mora da bude nesto bas bas posebno to jest da je opel na asconi B izbacio te felne fabricki! druge ne dolaze u obzir :)

Pazi msm da imam takvu tablu nisam siguran al moram da proverim u garazi.

a ja sam konkretno mislio na ovako nesto

Slika

tacnije da cajgere ubacim neveza za instrument tablu :)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 14:38 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Pa felne sto su isle na askonu b fabricki jedino sto ja znam ja Ats od 6jx13 petokraka.A te cajgere kupi u prodavnici nove ili od manti a,kadeta c koji su SR verzije nadji polovne pa ubaci.A ako imas ovaj tip table na njoj vec imas voltmetar i pritisak ulja.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 14:50 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2011 19:51
Ime: Stefan
Opel: lepi
ali to onda uopšte nije fabrički...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 15:10 
3rd Gear
Korisnikov avatar

ascona75 je napisao:
Pa felne sto su isle na askonu b fabricki jedino sto ja znam ja Ats od 6jx13 petokraka.A te cajgere kupi u prodavnici nove ili od manti a,kadeta c koji su SR verzije nadji polovne pa ubaci.A ako imas ovaj tip table na njoj vec imas voltmetar i pritisak ulja.

Jel mislis na ove?

Slika

Znam da ima al nekako mi je lepse kad je to sastrane, jedino sto mi se svidja na toj tabli je to sto ima obrtaljku.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 16:15 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Dji je napisao:
ali to onda uopšte nije fabrički...

znam to me i nervira. al isto tako nzm sta da radim sa otvorom za radio jer necu da mi radio tu stoji jer onda mora da viri a to mi se ne svidja! Jako je plitak otvor za radio i zato msm da bi ti cajgeri tu jako lepo dosli.
Necu da ih stavljam gore na sredinu instrument table jer ne zelim da zatvorim rupe od ventilacije.

To jos nije krajnja odluka o svemu samo razmatram al videcemo sta ce biti. Samo ako se odlucim na to ocu da na vreme nabavim sve potrebno za sledece leto kad ce najverovatnije masina da se sredjuje kompletna :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]