Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 17 Jul 2025 20:18

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ascona B 1.2
PostPoslato: 03 Feb 2012 19:35 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2012 23:08
Ime: bosko
Opel: askona a 1973
evo ti moj broj 060177261 022352179 inace za neko vreme cu da kupim askonu sa dvoje vrata nemogu vise da vozim mante teske su za delove i nisu za svaki dan

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 01:17 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2012 03:54
Ime: Nikola
Opel: Ascona B
Garaza: pogledaj
Neces se pokajati :) Ja obozavam Ascone B. Moj cale je nekad davno isao po delove u Grcku jedne prilike je ostavio oko 2000 maraka za delove, doduse neki su jos uvek novi i cekaju da ugledaju svetlost dana al neka ih :) dosao sam cak i do informacija da tamo i dan danas ima da se kupi sta oces za asconu B ganc novo :)
U srbije ces dosta tesko naci asconu B sa dvoja vrata :) msm ja je trazim vec neko vreme al ne uspevam :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 10:04 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

polako ne zurim nigde, naletece vec nesto
tvoja je izgleda ekstra

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 12:36 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Moja je u ekstra stanju, al jebiga tata vec 30 a i ja u zadnjih nekoliko godina smo proveli mnogo vremena pod njom odrzavajuci je :)
Ima nekih sitnica koje treba doterati ali msm da u srbiji nijednoj skoljka nije zdrava kao moja s obzirom da se ovo auto vozi svakodnevno i da nije restaurirana :) ali se redovno polira i zasticuje odozdo :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 12:54 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Ima jedna u Rumi isto je zute boje sa dvoje vrata,redovno dolazi kod mene i njegova je dosta dobra.Kupio je od prvog vlasnika 1.9 kubika je i stalno je na putu.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 14:29 
3rd Gear
Korisnikov avatar

I moju je tata kupio od prvog vlasnika kad je bila stara pet - sest godina :) i od tada je u nasem vlasnistvu :) Tu je dobra stvar sto je lim pocinkovan i to je milina :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 14:52 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Okt 2007 21:12
Ime: Aleksandar
Opel: Omega B2 2.0
Gde je lim pocinkovan, mislim na kojem autu ?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 15:11 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2010 19:02
Ime: David
Opel: Vectra B Zender, Kadett C broj 2
Bleki je napisao:
lazne skromnosti al msm da je jedna od najboljih u Srbiji!

Znam jednu Asconu B. crvena dvoje, vrata, 1.9 automatic, msm da ima ispod 50 000 predjeno.... kao nova... Voza se 2-3 puta nedeljno... Oke za potkovicu ako ti nesto znaci, ali da ima 300k km i da je kao nova tesko. Farbana je i nisu isti branici. kao oldtimer ima malu vrednost. prednost je to sto je 2 vrata ali ne izvlaci je to toliko. ima ih gomila po Srbiji sa 2 vrata... Samo terba znati gde traziti. :wink: A MantaFan i Daka znaju mnogo oko Opel-a. Ne znam koliko ti imas godina ne ulazim u to, ali moram ti reci da ima ljudi koji znaju ipak vise od tvog tate... :wink: Nisam mislio nista licno i nista uvredljivo ali uvek ima neko ko zna nesto sto ti ne znas... :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 16:26 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Ako nadjes zdraviju skoljku od moje svaka ti cast (al da nije restaurirana, varena i krpljena nego da je fabricki ocuvana i zdrava). Znam sta pricam gledao sam mnogo askona b i pricao sa mnogo ljudi i svi koji znaju moj auto znaju u kakvom je stanju i kako je odrzavana i kakv je. A kad su branici u pitanju to je najmanji problem odsafi se par safova skine ovaj zasafi drugi i gotovo :) Ne ulazim u znanje njih dvojice al sa takvim nastupom i takvim stavovima nisu mi potrebni njihovi saveti! ja nisam reko da moj tata zna sve al njih dvojica sigurno nemaju vece iskustvo i vise znanja od njega jer je proveo sa tim autom toliko godina koliko njih dvojica nemaju godina zivota! A i ono sto ne zna i ne moze da resi imam hvala bogu dobrih prijatelja koji se odlicno razumeju tako da se ne sekiram! a i takodje ovde ima mnogo drugih i dobrih ljudi koji ce ti pomoci i reci nesto ali na lep i dobronameran nacin! I zamolio bih sve da ne pisu o tome u ovoj temi jer je ovo tema o Asconi B 1.2 a ne o njima dvojici! Hvala! Takodje se slazem da uvek neko zna nesto sto ti ne znas al sve to moze da se podeli sa nekim ali na lep nacin. :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 16:37 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Evo jedne slikice u zimskom ambijentu :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 16:39 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Lepo joj cuci ta zuta boja na ovom smarackom snegu.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 18:16 
3rd Gear
Korisnikov avatar

ma bombonica :) samo od snega izgleda da je tamnija zuta a ustvari je svetlija :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 18:48 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009 23:14
Ime: Zdravko Daka
Opel: Astra G Turbo/Calibra MV6
Aj dodji sutra na skup kod arene! Pa da vidimo kakva je :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012 19:28 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2010 20:53
Opel: kadet e limo
Slazem se za dolazak, voleo bih da je vidim uzivo :) i da razmenimo malo iskustva ako nista drugo :D

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012 00:38 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Vrlo rado momci al neki drugi put :) Trenutno sam u guzvi oko nekih ispita i nema se vremena :) Al nista se ne sekirajte prvi put kad budem bio slobodan doci cu na skup :) nema nikakvih problema :)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012 18:24 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2010 19:02
Ime: David
Opel: Vectra B Zender, Kadett C broj 2
Bleki je napisao:
Ako nadjes zdraviju skoljku od moje svaka ti cast (al da nije restaurirana, varena i krpljena nego da je fabricki ocuvana i zdrava).

Pa ta crvena od mog drugara. Prva boja, fabricki pragovi, fabricki rubovi, ispod 50000 na satu... Auto nema packu na sebi.
Slika
Slika
Slika

On kupuje samo kola sa malom km i cuva ih kao oci u glavi...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012 19:43 
3rd Gear
Korisnikov avatar

I kod mene su fabricki pragovi i fabricki rubovi.... Ova izgleda ekstra nema sta al s obzirom da je moja presla 310 000 hiljada nista nije losija od ove. (kazem u poredjenju sa kilometrazom a i ovako uopste) Al voleo bih da je vidim iz kanala i da joj vidim patos ! Znam kakva je moja i znam da nema korozije!

Ako je kupio novu i ako je stalno kod njega onda moze da bude siguran da je presla 50 000 al ako je kupio od nekog tesko da ima jer se taj sat okrece na 100 000 opet kazem tesko al moguce je. I malo je cudno da je neko prelazio 1500 km godisnje! Al ako je tako ok.

I ova askona je mladja od moje 4 ili 5 godina. To puno znaci!

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012 19:49 
Iskusni Opeldžija
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2009 18:57
Ime: Branko
Opel: ...,... (OO=II=OO)
Znam da svako voli svoj auto,..ali ti Bleki si stvarno neprikosnoven u tome. :D

Samo jedno pitanje imam,...koliko dugo ti vozis tu asconu?

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012 20:26 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Ako je to M ladjina askona stvarno je ekstra dobra sam je mogla malo bolje biti ofarbana jaka je kora od farbanja na autu,ali je sve ostalo ekstra.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012 20:57 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Bane66 je napisao:
Znam da svako voli svoj auto,..ali ti Bleki si stvarno neprikosnoven u tome. :D

Samo jedno pitanje imam,...koliko dugo ti vozis tu asconu?

Ja samo kazem kako stoje stvari a hvala bogu ima vremena pa cete je i videti.

Ja je vozim od moje 16. godine a sad za koji dan punim 21.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2012 21:06 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Komso niko nesumnja da tvoj auto nije dobro ocuvan ali ima i drugi automobila koji su isto u dobrom stanju,nemoj da te toliko pogadjaju komentari nego uzivaj u druzenju i voznji svoje lepotice(askone).Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 01:05 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Druze ne pogadjaju me komentari. Ne sekiram se ko sta prica! ja znam kakav je moj auto i u kakvom je stanju i svi koji su imali priliku da ga pogledaju znaju kako stvar stoje. Ja nijednog trenutka nisam reko da je on najbolji, cak ako pogledas na pocetku teme sam napisao da mislim da je jedna od najboljih u Srbiji. Nijednog trenutka nisam reko da je najbolje ni najlepsa, al znam da je u jako dobrom stanju. Takodje nisam krio ni da je farbana niti da je bila cuknuta. Ja samo kazem onako kako je i ono sto mislim.
Takodje sam dosao ovde da vidim i druge automobile koji su dobro ocuvani i lepi. Naravno da ima boljih od mog ali moj auto nije restauriran i kad to bude bio onda ce moci da se meri sa mnogim limuzinama ovde.

al pored svega znas kako kazu "svaki ciga svoga konja hvali", ali ga hvale i svi oni koji znaju ovaj auto od prvog dana od kad je dosao u moju porodicu i koji znaju kako se on vozi i kako se odrzava.

Naravno da sam ja ovde dosao da uzivam i da se druzim al nazalost ima osoba koje vole da peckaju a to nije lepo, sve moze da se kaze na lep nacin.

Pozdrav komso i vidimo se cim malo otopli :)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 02:27 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2011 02:43
Ime: Darko
Opel: Commodore A, Kadett C Coupe,Vectra A2000, Ascona Cabrio, Omega 3.0 24V, SenatorB
`druze auto ti je bio cuknut, pa farban ceo, a nije restauriran, a sta je onda to farbanje, nije to pranje auta, to je skoro restauracija...
auto ti nije los, ali ako hoces da bude jedna od najboljih i najlepsih u srbiji, to nikako ne moze biti bez dobrih alu felni i to 13ki sa 7 coli sirine... kad to uradis pricaj dalje i sta se toliko napinjes da svima dokazes, jel tebi dobra, sta te briga sta drugi misle...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 02:46 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Druze ovaj auto je farban pre dvadeset i neku godinu tako da ja ne lupetam! I to nije restauracija to jest to nije ni blizu restauracije! Zna se sta je restauracija!
A kad smo kod felni idu njegove originalne sa 4 kraka koje trebaju da se srede i nista drugo! Nikakve druge felne ne dolaze u obzir. I ako mislis da felne cine auto najboljim onda stvarno lupetas gluposti (kako bi ti to reko). Pozdrav....

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012 09:04 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Nidzo od jednog seta felni viska glava neboli,mozda je dobro imati i jedan set alufelni pa kad prodje zima i krenes po skupovima nakacis ih ko zna mozda ti se vise svide nego standardne,i uvek mozes da ih prebacujes i na taj nacin malo osvezis auto sa izgledom.Pozdrav.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]