Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 16 Jul 2025 13:56

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

1. Naslov - treba da sadrzi model auta,
2. Slike da se ubacuju preko http://www.imageshack.us/ i u formatu thumbnail i to po tri do cetri slike u redu, sve radi lepse preglednosti i zbog ljudi koji imaju i dalje dial-up, pogledajte temu "Kako postaviti slike Vašeg automobila!"
3. ovde mozete predstaviti vase vozilo u potpunosti, znači opis + slika. Garaža bez slika automobila se smatra nekompletna.
4. Svaki off u garazi ce se brisati tako da nemate potrebe skretati s teme.

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ascona B 1.2
PostPoslato: 07 Feb 2012 21:50 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2010 19:02
Ime: David
Opel: Vectra B Zender, Kadett C broj 2
Garaza: pogledaj
Pogresno ste me razumeli. Nisam ja rekao da uzmes ATS Classic. Rekao sam da ako si bas resio da uzmes 13, onda mora biti minimum 7J siroka i profil gume 50-55. Fabricka dimenzija felni za Vectru B je 15 ili 16. Sve zavisi od opreme. Moja je u Zender paketu u kom su drugaciji branici, druga maska su i ove felne koje su 17. Vozim tako. Jeste da nije udobno kao da imam 15 ali izgleda mnooogo lepse. Felne otvaraju auto. Isticu ga iz mase. Vidis moju Vectru sad sa zimskim 15 celicarama ne bi je dva puta pogledao. A kad stavim letnje 17 svi gledaju. Felne u pravoj boji i dimenziji menjaju auto. Uzmi te Boletove. Dobre su i retke. I iz tog doba su. A Asconi nece nista faliti da uzmes 14 a uzmes manji profil gume nego sto ti je sad. Nece stradati trap i nece otpasti a ako dobro izaberes felne promenice auto jako...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012 22:00 
Crveni Karton (BAN)
Crveni Karton (BAN)
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2012 23:08
Ime: bosko
Opel: askona a 1973
Evo ja trazim nesto ovako imam samo dve i umro bi da nadjem jos dve,ako neko zna da ima negde neka javi ili bar nesto slicno.ne znam ko je proizvidjac felne su jako stare samo znam da su od 7jx13 i imaju ludacli ET.
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012 00:03 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2011 02:43
Ime: Darko
Opel: Commodore A, Kadett C Coupe,Vectra A2000, Ascona Cabrio, Omega 3.0 24V, SenatorB
Druze zeleo bi da stavis BBS RS na svoj auto a pritom tvrdis da podrzavas samo ono sto je fabrika propisala i ugradjivala, e pa bas taj BBS RS nije 13-ka vec 15-ka i mladja je bar jedno deceniju od tvoje Ascone.
Istina je da su ATS classic od 5.5 ili 6J jeftinije ali isto tako i nisu preterano zanimljive a dobre od 7J su od 250-400e. O 8J da ne pricamo, pri tome te od 7 ili 8J jako lepo stoje Asconi ali su ipak samo aluminijumske. Imas li ti uopste predstavu koliko su bile skuplje i redje magnezijumske felne u odnosu na aluminijumske? Tako da je tvoj komentar da prethodno ponudjene felne(Compomotive) treba jos da se doradjuju je stvarno smesan.
Ja ipak mislim da ti treba da zadrzis tvoje celicne felne i da se mi svi ostali ovde vise ne nerviramo oko tebe i tvog auta.

Gavrilo svaka ti cast za komentar mada kad vidim koliko ima texta malo me mrzi da sve citam.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012 01:45 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2012 03:54
Ime: Nikola
Opel: Ascona B
@majlo

Druze ne pricamo o gumama pricamo o felnama. Naravno da necu da stavljam takve gume na 13''. I gume idu standardne. Moze da bude mala promena kad su gume u pitanju al tako ekstremno ne. Naravno da ce trap *j*b ako se gume ne balansiraju (ja ih balansiram jednom godisnje i zimske i letnje, sad kad otopli skidam zimske i nosim na balansiranje i cekaju zimu spremne tako isto radim i sa letnjim kad dodje zima stavljam zimske koje su vec balansirane a letnje teram kod vulkanizera na balansiranje i tako u krug), trapce takodje *j*b ako su nejednako i nedovoljno naduvane gume. al ne pricamo sad o gumama nego o felnama. Ja sam licno protivnik vecih felni od onih koje je fabrika propisala. Ne volim to i znam da nije dobro za auto, takodje ko misli suprotno ili zeli da zrtvuje trap, lezajeve, amortizere nek izvoli. Ja necu.
Takodje po nasim putevima dzaba je voziti i polako i oprezno (setite se samo starog puta od Indjije do Novog Sada), tacno je da ce mnogo manje da se osteti prilikom lagane voznje ali takodje ima ostecenja.
Ali i pored tog pravila koje si naveo za zamenu tockova, sa kojim se slazem sa tobom, moras priznati da je ipak za auto najbolje kad je i felna i guma tih dimenzija koje je fabrika propisala. Jesam li u pravu?
Kad smo kod toga dal je cenjen ili nije tu se nebih slozio sa tobom. Opet to je tvoje misljenje. Kazes da je kadet cenjenije? nzm zasto? ako gledamo realno kadet je klasa ispod askone i kadeta ima mnogo vise nego askona. Mislim da nisi u pravu al opet to je tvoje misljenje.
Posebno se slazem sa tobom u onom delu gde si rekao da promenim neke sitnice ali da svaku promenu mogu vratiti na fabricko stanje. tu se u potpunosti slazemo cega se i pridrzavam.
Kad su u pitanju felne za to imam vremena necu da zurim ko zna sta ce naleteti. al videcemo, otom potom. Svidjaju mi se te al iskreno malo su mi mnogo para. Cenim i starost i retkost i sto su od magnezijuma i sto su trodelne al ipak mnogo su mi para. Sad cu prvo da furam one celicne sa 4 kraka jer sam ih skoro nabavio. a kad bude bilo para za prave aluminijumske i ako ih budem stavljao verovatno cu da narucim ganc nove da mi posalje stric iz Amerike.

anoksa81 je napisao:
Druze zeleo bi da stavis BBS RS na svoj auto a pritom tvrdis da podrzavas samo ono sto je fabrika propisala i ugradjivala, e pa bas taj BBS RS nije 13-ka vec 15-ka i mladja je bar jedno deceniju od tvoje Ascone.
Istina je da su ATS classic od 5.5 ili 6J jeftinije ali isto tako i nisu preterano zanimljive a dobre od 7J su od 250-400e. O 8J da ne pricamo, pri tome te od 7 ili 8J jako lepo stoje Asconi ali su ipak samo aluminijumske. Imas li ti uopste predstavu koliko su bile skuplje i redje magnezijumske felne u odnosu na aluminijumske? Tako da je tvoj komentar da prethodno ponudjene felne(Compomotive) treba jos da se doradjuju je stvarno smesan.
Ja ipak mislim da ti treba da zadrzis tvoje celicne felne i da se mi svi ostali ovde vise ne nerviramo oko tebe i tvog auta.

Drugo ja nisam rekao da bih stavio te od 15 nego kad bi bile takve od 13 i to sam rekao da kad bih menjao tako nesto bi doslo u obzir jer ocigledno svi mi predlazu da stavim neke aluminijumske ali sam ja i dalje ostao pri mom misljenju da ce najverovatnije ici samo fabricke. To je samo diskusija nijednog trenutka nisam reko da cu da stavim te felne ili da ih trazim.
Trece kad su ti tako dobre te magnezijumske sto ih ne uzmes ti? Ja nijednog trenutka nisam rekao da su lose niti bilo sta al sam reko da mi cena ne odgovara? Mozda je ona realna mozda nije al to je nebitno. I verovatno mi se ne svidjaju toliko da bih dao toliko para. mozda bi ja dao za neke druge i vise novca koje su mozda losije od tih ako mi se bas bas svidjaju. I ja nisam rekao da bi ih trebalo DORADJIVATI nego SREDITI a u tome je velika razlika! nemoj da mi stavljas u usta reci koje nisam napisao.
Ja licno msm da se ovde niko ne nervira oko nicega sve ovo je samo diskusija a sta ce biti od svega toga videcemo.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2012 12:02 
Club 1000
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2010 19:02
Ime: David
Opel: Vectra B Zender, Kadett C broj 2
Bleki jel moze jedan prijateljski savet? Pre nego sto pocnes da se svadjas sa nekim, udji kod njega u garazu, pogledaj kola, raspitaj se ko je i sta je. Napisao si negde da punis 21 god. Ovi ljudi su ipak malo(ili malo vise) stariji od tebe i iskusniji. Nisi pokupio svu pamet sveta. Ja nisam nista stariji od tebe ali se druzim svakodnevno sa tim ljudima i znam koliko znaju i koliko vole Opel-e. Ovo je bio samo drugarski savet, nisam hteo nikoga da uvredim... ;) :ots:

Poslednji put menjao Candy Man dana 08 Feb 2012 12:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012 03:46 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Druze sve ok samo kazem da sve moze da se kaze na lep nacin a ne da se koriste reci kao sto su LUPETAS i slicno. To je jedini problem. Drugo nista.
Postujem svaki komentar i svaki savet i svacije misljenje al radim onako kako msm da je najbolje. A ako smatram da neki vas savet ili misljenje bolje od mog ja cu ga bez problema prihvatiti ali ako ne mislim ostajem pri svom. Ne trazim nista sem postovanja! Nikog ne zezam pa ne dozvoljavam da mene bilo ko zeza niti vredje. Toliko. Hvala :ots:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012 11:57 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2010 23:23
Ime: Gavrilo
Opel: Kadett C 1.2
Bleki je napisao:
@majlo

Druze ne pricamo o gumama pricamo o felnama. Naravno da necu da stavljam takve gume na 13''. I gume idu standardne. Moze da bude mala promena kad su gume u pitanju al tako ekstremno ne. Naravno da ce trap *j*b ako se gume ne balansiraju (ja ih balansiram jednom godisnje i zimske i letnje, sad kad otopli skidam zimske i nosim na balansiranje i cekaju zimu spremne tako isto radim i sa letnjim kad dodje zima stavljam zimske koje su vec balansirane a letnje teram kod vulkanizera na balansiranje i tako u krug), trapce takodje *j*b ako su nejednako i nedovoljno naduvane gume. al ne pricamo sad o gumama nego o felnama. Ja sam licno protivnik vecih felni od onih koje je fabrika propisala. Ne volim to i znam da nije dobro za auto, takodje ko misli suprotno ili zeli da zrtvuje trap, lezajeve, amortizere nek izvoli. Ja necu.
Takodje po nasim putevima dzaba je voziti i polako i oprezno (setite se samo starog puta od Indjije do Novog Sada), tacno je da ce mnogo manje da se osteti prilikom lagane voznje ali takodje ima ostecenja.
Ali i pored tog pravila koje si naveo za zamenu tockova, sa kojim se slazem sa tobom, moras priznati da je ipak za auto najbolje kad je i felna i guma tih dimenzija koje je fabrika propisala. Jesam li u pravu?
Kad smo kod toga dal je cenjen ili nije tu se nebih slozio sa tobom. Opet to je tvoje misljenje. Kazes da je kadet cenjenije? nzm zasto? ako gledamo realno kadet je klasa ispod askone i kadeta ima mnogo vise nego askona. Mislim da nisi u pravu al opet to je tvoje misljenje.

Evo podvukao sam ti tvoje tvrdnje, kazes da ne pricamo o gumama nego o felnama, a sta si u poslednjoj napisao :)? Da li tu uopste znas sta unistava trap na kolima? Da, felna unistava trap 100% ako je vozis bez gume :ludilo2: (naravno salim se malo). Da bi mogao pricati o unistavanju trapa, zbog tockova moras uzeti u obzir i velicinu felne i dimenziju gume, kao i ukupnu tezinu tocka. Dajem ti moj primer, vozio sam na fabrickim celicnim 13'' felnama od 5.5j et37 sa fabrickom dimenzijom gume 175/70, zamenio sam je sa alu felnom 15'' et29 i sa gumom 185/60. Znaci stavio sam laksu felnu(iako je veca, osetno je laksa), razlika u sirini gazista mi je samo 10mm, precnik tocka je skoro pa potpuno isti, profil gume na 13'' felni je 122 mm, a na 15'' 111mm, znaci mala je razlika u visini gume, tacnije profil gume 185/60 je i dalje dovoljno velik da guma dobro upija neravnine na putu. Sirina gazista od 1cm mi je malo poboljsala kocenje i lezanje auta u krivinama(mada ne vozim reli), a sto se tice potrosnje, ne vidim neku primetnu promenu. Sta ce biti sa trapom, videces u mojoj garazi, ako mu se sta desi. E sad stvarno da li si u pravu ja to ne mislim, jesi u pravu ako ja unistim svoj trap sa ovakvom promenom, ali mislim da nisi u pravu, jer sam pokusao da ti objasnim da se moze promeniti velicina felne za cak dva broja (dva inca) a da se tom promenom ne ugrozi trap na vozilu, naravno ako se pazi pri izboru dimenzija gume. I da ne moram priznati da je najbolja fabricki propisana dimenzija felne i gume, osim estetskog faktora, dolazimo i do faktora tezine tocka koji ide u plus nestandardnoj felni, a ako stavimo da kazem pogodniju dimenziju gume, mozemo poboljsati i vozne karakteristike auta kao sto su kocenje, lezanje u krivini i jos neke, ali nazalost ne mozemo jednom dimenzijom gume poboljstai sve vozne karakteristike ;).
A kad sam pricao o tome koliko je ascona b cenjen auto i rekao da je kadett C cenjeniji od nje, lepo sam napisao da se to samo odnosi na ove modele kao oldtimere u pravom smislu te reci(one kolekcionarske primerke), kakvi nasi auti uopste nisu, ni tvoj ni moj. Verovao ili ne, mnogo manje je kadett-a C koji su u dobrom stanju(ovde mislim dobrom stanju po kategorizaciji oldtimer vozila - klasa 1 i klasa 2) u odnosu na ascone b. A stoji da je ascona b bila auto vise klase kada se pojavila, ali to opet ne menja stanje stvari. I da, cak ni kadett C nije nesto cenjen kao oldtimer(mada sam to i onda napisao). Jednostavno nije svaki auto koji se proizvodio 70-ih godina interesantan da bi bio cenjen kao oldtimer, mada treba sacuvati od svakog auta bar po neki primerak u sto boljem stanju. Naravno tvoj auto ne ulazi u tu kategoriju, a o mom i da ne pricamo, iako je moj auto malo presao, limarija nije trula nigde jer je garaziran, enterijer fabricki(ali ima neke fleke od vlage), tabla kao iz fabrike, prva boja, ali auto mi je iscukan sa svih strana i sto je najgore ne mojom krivicom, cak i da te sve nedostatke sredim on ne moze da se svrsta u klasu A ili klasu 1 sto se tice oldtimera, mada bi mogao da zauzme mesto u klasi 3 (sad se nalazi u klasi 4), a tvoj je sada u klasi 3. Toliko o oldtimerima.

A sto se tice ostalih komentara i od strane drugih clanova, nemas nikakav razlog da se tako postavljas, jednostavno ako ti neko kaze nesto sa cime se ne slazes, odgovori mu sa argumentom ili nemoj mu uopste odgovoriti, ako se taj komentar tice ukusa, znas i sam da se o ukusima ne vredi raspravljati, tako da nema potrebe ni za dizanje tenzije. Kada pogresis, na primer u mom slucaju sa pricom da veca felna obavezno unistava trap, lepo procitas moje argumente i shvatis da to nije obavezno, ali desava se cesce, nego sa fabrickom felnom i fabrickom dimenzijom gume, ali ne zbog felne kao felne, vec zbog stavljanja dimenzija gume koje nisu adekvatne za odredjeno vozilo i zbog nasih puteva, isto tako se daju unistiti trapovi i sa fabrickom dimenzijom felne, a sa neadekvatnom dimenzijom gume, nadam se da si to shvatio.

Sto se tice felni sto ti nudi ascona75, dobre su iz razloga koje sam prethodno naveo. Kod nas imas temu photoshop majstorije, pa ako se tebi uopste i dopadaju te felne mozes tamo da postavis sliku tvog auta i felni i neko od clanova ti moze obraditi felne po zelji(poliran rub, obojeno srce itd) u photoshop-u i "namontirati" ih na tvoj auto da vidis kako stoje. Ovo takodje vazi i za neke druge felne koje ti se dopadnu. Samo pronadjes tu temu i lepo zamolis i neko od clanova ce da pomogne :ots: .
Zelim ti uspeha u daljem sredjivanju i odrzavanju tvoje ascone, neka jos dugo bude dobra. Ja glasam za sitnije izmene na njoj, kao sto sam napisao u prethodnom postu.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012 14:38 
3rd Gear
Korisnikov avatar

ascona75 je napisao:
O desi komso pustili te iz mardelja ponovo na forum.Lepo od njih.Drugar jedan moj rastura askonu b sa cetvoro vrata culi smo se sinoc i ostavicemi neke stvari od nje normalno naj bolje delove sa auta,mozda bude i dobrih branika za tebe mislim ako se dobro secam da ih trazis i nemoj da ljutis ove sa foruma opt ce te u kavez baciti.Pozdrav.

Vazi drugar cucemo se kad su branici u pitanju. Jesu li plasticni li metalni? ja sam nabavio juce prednji. Ekstra je nije nigde iskrivljen samo treba malo da se ispolira i super. A kad smo kod plasticnih trebao bi mi zadnji plasticni. tako da cucemo se u svakom slucaju :)

ascona75 je napisao:
Zaboravih da ti napisem oko felni i cene ali samo bez ljutnje molim,kazes da su ti skupe felne koje ti nudim cena koju ti trazim je 220 evra za njih a dali znas da je jedna nova recimo ats od 7j od 120 evra pa navise ako ti imas 500 evra da das za nove felne onda samo napred,Pa kazes da ces da porucis felne iz Amerike da ti posalje stric pa dali znas koliko kosta takvo slanje paketa pa postarina od Nemacke do nas je oko 80 evra minimum a to znam jer sam kupio par garnitura preko Ebay.nego ti lepo nadji ovde kod nas nesto sto ti se svidja i sredi pa ces mnogo jeftinije proci od onoga sto si ti zamislio.Pozdrav Bleki.

Kad smo kod felni znam da je skupo ali na leto stric treba da doveze Corvette Z06 pa mu nije problem da ponese 4 felne a i ako ne nije greda ni da narucim da mi posalje jer ce me izaci mnogo jeftinije nego da ih ovde kupujem. Tako je pre neku godine dovezao Mitsubishi Galanta GTS i isto je doneo pun k**** neki zajebancija za kola. On tamo inace radi sa kolima. kupuje preprodaje i zajebava se oko toga i on ima kuci felni pun k****. :) al otom potom dal cu ih i nabavljati videcemo :)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012 15:49 
3rd Gear
Korisnikov avatar

@Majlo

Pa u poslednjoj sam pisao i o gumama i o felnama zato sto nisam mogao tebi da odgovorim adekvatno a da ih ne spomenem jer si ih ti konstantno spominjao.
Takodje druze reako sam da se slazem sa tim pravilom koje si naveo o zameni tockova. To sto si ti uradio kako kazes je priblizno fabrickom i po mom misljenje to nece da ti unisti trap kao kad bih stavio mnogo mnogo vece felne i neadekvatne niskoprofilne gume ali ja msm da opet ima nekih ostecenja, doduse jako malo al ima i ostecenja se nece pokazati posle 10 000 nego posle recimo 100 000 (pricam figurativno). Ja licno volim da vozim i gume i felne fabrickih dimenzija. Za mene je to zakon. Zna se koji automobili se voze ako hoces da imas niskoprofilnu gumu i ogromnu felnu, ipak moras priznati da su ovo stara kola i sa slabim motorima i nisu za to.

Vidi ja nijdnog trenutka ne pricam o mom autu kao oldtajmeru. Ja volim da on ostane sto autenticniji zbog mene samog jer ja to zelim i volim. Nisam ja neki ljubitelj oldtajmera. Volim samo stare opele jer sam zarazen s time od malih nogu. Doduse ova askona je za mene nesto posebno jer sam se takoreci rodjio u njoj. Znam ja da ona nema neku vrednost kao oldtajmer jer je farbana, cuknuta, presla 310 000 zato je nisam ni predstavio na forumu oldtajmera nego bas na forumu ljubitelja opela. To sto ona po godinama ulazi u rang oldtajmera to je nesto drugo.

Pozdrav i hvala! :postovanje: :ots:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012 23:36 
5th Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2007 23:36
Ime: Pedja
Opel: Kadett B '72 1.2 i Coupe Rallye 1.2S, Kadett C Coupe '77 1.2, Monza A2 2.0 E
Inace ja sam moje trapove poprilicno unistio na Kadettu B posle samo 2 mesici voznje. Sredio sam lager pozadi, a napred jabucice 15-icama od 7J sa 195/50 i od tada razmisljam potpuno drugacije....

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012 00:40 
3rd Gear
Korisnikov avatar

@pboskovicyu

Zato je kazem ono sto je fabrika propisala to je za svaki auto najbolje. :)
Normalno neko ce da zrtvuje nesto radi izgleda al ja necu. nemam para da stalno nesto menjam i popravljam :)

Poslednji put menjao Bleki dana 10 Feb 2012 00:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012 02:36 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Opel: Commodore A, Kadett C Coupe,Vectra A2000, Ascona Cabrio, Omega 3.0 24V, SenatorB
Bleki, kad malo otopli, lepo se ti provozaj do Boleta, to ti je blizu, a i 1.2 ohv nije veliki potrosac, pa dizalicu u ruke i stavis po dva tocka sa jedne strane, slikas, pa sledeca dva, izmenjas tih 8-9 tipova felni ili sta vec ima, pa slike okacis ovde i mi glasamo sta je najbolje za tebe...

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012 02:37 
3rd Gear
Korisnikov avatar

E da, zaboravih da napomenem, posto si ti vlasnik auta, tvoj glas se racuna kao dva od nas ostalih:) salim se

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012 03:14 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Darko ti si nesto pobrkao. Bole i ja se nikad nismo svadjali. A dogovr da se vidimo je pao jos odavno.

A kad su felnice u pitanju to je najmanji problem :) Izmenjacu ja njih sve al samo za slikanje :)
Vidi druze ukusi su razliciti sto se svidja tebi meni se recimo ne svidja i obrnuto.
Ja ovaj auto cuvam i odrzavam i vozim jer mi je drag i onako kao izgleda mene ispunjava a dal cu ja sa njim da ocaram nekog ili ne to mi nije mnogo bitno. Bitno da sam ja zadovoljan jer iskreno od toga sto ce neko da kaze da je ekstra ako se to meni ne svidja ja nemam nista :)
al evo obecavam isprobacu boletove felne kad dodje lepo vreme pa da vidim sta ce ko da kaze i dal cemo nesto da menjamo :)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012 03:41 
3rd Gear
Korisnikov avatar

pa nisam ni rekao da je sa tobom u zavadi, ne bih te savetovao da ides kod njega, da ste se svadjali...
e jedva cekam lepo vreme i da cujem tvoje misljenje kad vidis svoju asconicu sa zescim felnama...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012 04:56 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Iz bele askonice izvadjen i motor slikice uskoro :)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012 05:11 
IN MEMORIAM
IN MEMORIAM
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2007 01:39
Ime: Sasa
Opel: Astra F GSI Turbo
poslednji put opomena svima, pobrisan sav off iz garaze, sve sto se ne bude odnosilo na Asconu iz teme, i bilo koji post koji bude bio provociranje, dobijace se warn-ovi zbog toga, ajde bre ko deca ste vise...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012 23:57 
1st Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jan 2012 22:04
Ime: Maksa
Opel: Manta A, Kadett B kiemen, Kadett B rallye
Prelepa Askonica..
Zaista je lepo videti auto u takvom stanju,s obzirom na godine! Svaka cast! Moj kum je vozio takvu Askonu,ostalo mu je nesto dobrih delova od nje: stop svetla,staka za model sa dvoje vrata,krila,delovi motora...jos ko zna sta...Ako ti sta od toga cini,bice povoljno i onako mu samo stoji.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2012 00:48 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Hvala druze, moras priznati bilo koji auto dal nov ili star kad se ekstra cuva to je lepo videti pogotovo ove stare limuzine imaju za nas posebna znacenja :)
Druze hvala na ponudi al delova hvala bogu imam, upravo sad ovih dana sam rasturio jednu doduse sa 4 vrata al je bila sa istim motorom kao i moja tako da mi svi delovi odgovaraju sem limarije ostale su jos po neke sitnice da se poskidaju :) Doduse uvek zatreba po neka sitnica ako ima celu da nigde ni malo nije ispucala instrument tabla e to bi mi leglo ko budali samar :) Ili jos bolje ako ima neko da prodaje neku sa 2 vrata nikako ne mogu da nadjem :) Uglavnom imacu te u glavi ako nesto slucajno zatreba :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2012 18:07 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2011 19:45
Ime: Mile
Opel: Kadett C
Druze,pre neki dan sam u Gumatic-u gledao one hromirane lajsne sto idu oko rubova,4 komada,univerzalne za sve tipove 2500.00 din!
Eto da znas,sledece nedelje idem na najlon,pa cu da vidim koliko su na merenje,pa cu uporediti,pa ti javljam!!
Pozdrav...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012 23:50 
3rd Gear
Korisnikov avatar

E hvala druze. Kad saznas javi.
Ja sam bio sad u nedelju u N. Sadu na pijaci i pravo da ti kazem ne stigoh da pogledam to zurio sam, pokupovao neke sitnice koje su mi bile bitne i otisao dalje :) Sad kad malo otopli onda je milina setati po pijaci i razgledati sve sto te zanima, a sad kad je hladno dodjem pokupujem samo sto mi treba i picim dalje :)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012 20:22 
1st Gear
Korisnikov avatar

Pitao sam kuma za tablu,nema je.Njegova je bila sa cetvoro vrata,ostala su zadnja vrata bukvalno kao nova,ako nekome zatrebaju..,tebi ne,svakako.Znam da stoji ascona,u Kaludjerici,ne znam sa koliko vrata,pogledacu za vikend,ako ne pre pa ti javljam.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012 20:52 
3rd Gear
Korisnikov avatar

ne trebaju mi al ako nekom zatrebaju imacu te u vidu to jest tvog kuma. kad budes pogledao tu u Kaludjerici ako ti nije frka i uslikaj je pa mi il posalji ili ovde okaci slicice :) Pozdrav ziveo :)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012 21:08 
1st Gear
Korisnikov avatar

ok,pozdrav! :)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2012 02:02 
3rd Gear
Korisnikov avatar

Drustvo evo sinulo sunce pa sam malo oprao limuzinicu i uslikao par slikica kao sto sam obecao :)

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]