Prodajem Opel Astru J posle 4 i po godine dobre službe. Ja sam treći vlasnik, auto je kupljen nov u Srbiji i poseduje kompletnu servisnu istoriju za svojih 209000 km, ima i temu na forumu -
viewtopic.php?f=15&t=40708 . Proizveden u septembru 2011, registrovan je do 22.11.2026.
1,4 Turbo benzinac od 140 konja (A14NET, bez Start&Stop) sa manuelnim menjačem 6 brzina (M32...). Cosmo paket opreme, automatska dvozonska klima, automatsko paljenje svetala i brisača, polu-kožna sedišta, komande na volanu, tempomat, ručna na dugme, alu felne 17", itd. Ja sam dodao fabrički radio CD 400 Plus koji ima Bluetooth za strimovanje muzike a vlasnik pre mene je dodao kineske parking senzore napred i pozadi.
Unutra je lepo očuvan, pre mesec dana je urađeno novo nebo i A stubovi jer se staro odlepilo. Spolja je ok, ima tragova velegrada. Udoban je za duža putovanja, išli smo s detetom na more više puta, ima mesta u gepeku, itd. Nismo ga vozili mnogo po gradu, ja imam službeni a žena radi blizu i ide peške na posao.
Mehanički je dobar i uredno održavan (ovlašćeni, DGD Ristić, Branko Radio far, itd). Na 196000 km rađen servis menjača (zamenjeni ležaji 1-2-5-6 brzine), zamenjena vodena pumpa i termostat. Na 199000 km rađeni prednji i zadnji trap (pozadi ima dodatne stabilizatore, nije kao u ostatku C segmenta). Na 183000 km menjane zadnje pločice, diskovi i sajla ručne. Pratio sam potrošnju od prvog dana, troši 7,5 litara -
https://www.spritmonitor.de/en/detail/1321453.htmlCena je 5700€, može se korigovati nakon gledanja auta. Kontakt putem privatne poruke.

Nekoliko fotografija za dušu, da se vidi da je lepo putovao: