Opel Team Serbia

Opel Team Serbia

Mesto za prave ljubitelje Opela
Danas je 16 Sep 2026 05:12

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Pravila foruma

Svi koji su zainteresovani, pravna ili fizička lica, mogu dobiti sobu u
Oglasi/KOmercijalniOglasi/NazivVašeFirme
prema dole naznačenom cenovniku. Broj tema nije ograničen kao ni broj poruka u Vašoj sobi. O proizvodima i uslugama možete pisati do mile volje.

Cenovnik:
1 mesec - 1000 dinara
6 meseci - 5000 dinara
12 meseci - 9000 dinara

kontakt: PM (BojanNBG ili vlada13)

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: P: Opel Astra J Cosmo - kupljen nov u Srbiji
PostPoslato: 07 Sep 2026 18:20 
2nd Gear
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2023 18:31
Ime: Aleksandar
Opel: Astra J Cosmo TURBO
Garaza: pogledaj
Prodajem Opel Astru J posle 4 i po godine dobre službe. Ja sam treći vlasnik, auto je kupljen nov u Srbiji i poseduje kompletnu servisnu istoriju za svojih 209000 km, ima i temu na forumu - viewtopic.php?f=15&t=40708 . Proizveden u septembru 2011, registrovan je do 22.11.2026.

1,4 Turbo benzinac od 140 konja (A14NET, bez Start&Stop) sa manuelnim menjačem 6 brzina (M32...). Cosmo paket opreme, automatska dvozonska klima, automatsko paljenje svetala i brisača, polu-kožna sedišta, komande na volanu, tempomat, ručna na dugme, alu felne 17", itd. Ja sam dodao fabrički radio CD 400 Plus koji ima Bluetooth za strimovanje muzike a vlasnik pre mene je dodao kineske parking senzore napred i pozadi.

Unutra je lepo očuvan, pre mesec dana je urađeno novo nebo i A stubovi jer se staro odlepilo. Spolja je ok, ima tragova velegrada. Udoban je za duža putovanja, išli smo s detetom na more više puta, ima mesta u gepeku, itd. Nismo ga vozili mnogo po gradu, ja imam službeni a žena radi blizu i ide peške na posao.

Mehanički je dobar i uredno održavan (ovlašćeni, DGD Ristić, Branko Radio far, itd). Na 196000 km rađen servis menjača (zamenjeni ležaji 1-2-5-6 brzine), zamenjena vodena pumpa i termostat. Na 199000 km rađeni prednji i zadnji trap (pozadi ima dodatne stabilizatore, nije kao u ostatku C segmenta). Na 183000 km menjane zadnje pločice, diskovi i sajla ručne. Pratio sam potrošnju od prvog dana, troši 7,5 litara - https://www.spritmonitor.de/en/detail/1321453.html

Cena je 5700€, može se korigovati nakon gledanja auta. Kontakt putem privatne poruke.

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Nekoliko fotografija za dušu, da se vidi da je lepo putovao:

Slika Slika Slika Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ]