OTSaveti

Saveti za dobar tuning

Saznajte sve sto Vam je potrebno za tobar tuning Vašeg automobila na >>> forumu <<< OTS-a.

 
Saveti za dobar styling

Informišite se detaljno kako da preuredite i nalickate Vaš automobil na >>> forumu <<< OTS-a.

 
Opel Team Serbia
Tuesday, 31 May 2011 20:52

This is created by the blank plugin

Opel Team Serbia je osnovan 10.12.2006., sa idejom da okupi ljubitelje Opel vozila, koji su na jednom mestu mogli da podele svoja iskustva, pomognu jedni drugima u resavanju problema koji su imali sa svojim vozilima i sl. Prica se brzo prosilirila i broj clanova se konstanto povecavao.
Pet godina kasnije izrasli smo u registrovani klub, a mozemo se pohvaliti i cinjenicom da smo zvanicno priznati od strane Opela, za sta posedujemo Opel Approval.

OTS Skup


Trenutno forum ima preko 2500 registrovanih korisnika, koji aktivno ucestvuju u radu foruma i njihov broj se svakodnevno povecava. Kod nas mozete dobiti odgovor na svako pitanje vezano za vaseg ljubimca, konsultovati se sa strucnim ljudima koji nesebicno dele svoje znanje i dobiti pomoc za problem koji Vas muci (ne samo automobilske prirode). U nekoj od preko 9000 tema (koliko ih trenutno ima na forumu) sigurno cete naci mnogo korisnih informacija, zanimljivih projekata i ideja, ali isto tako i mnostvo zabave, humora i veselih tema. Opustena atmosfera je upravo ono sto nas izdvaja od drugih foruma slicne tematike, mesecni skupovi su poznati po dobrom druzenju, provodu i dogodovstinama koje se dugo pamte i prepricavaju.


OTS skup

 

OTS Sponzori

Statistika sajta

free counters