OTSaveti

Saveti za dobar tuning

Saznajte sve sto Vam je potrebno za tobar tuning Vašeg automobila na >>> forumu <<< OTS-a.

 
Saveti za dobar styling

Informišite se detaljno kako da preuredite i nalickate Vaš automobil na >>> forumu <<< OTS-a.

 
Naš Miloš Miljanić - Nezki, osvojio nagradu za najlepšu fotografiju na FotOpel konkursu
Wednesday, 11 January 2012 13:22

This is created by the blank pluginKompanija Opel 23.12.2011. god. je proslavila 20 uspešnih godina njene zvezde, Opel Astre, u Mixer House-u u Beogradu, uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti iz srpskog javnog života, novinara, Opelovih partnera, počasnih gostiju, a pre svega vernih zaljubljenika u Opel...


Na iznenađenje svih prisutnih predstavljena je nova zvezda na već prepunom Opel zvezdanom nebu, Astra GTC. Niko od prisutnih gostiju nije očekivao da će biti u prilici da među prvima u Srbiji vidi novu Astru GTC. Na samom početku proslave velikom broju zvanica su se obratili poznata srpska voditeljka Aleksandra Jeftanović i generalni direktor Opela Ivan Kekić podsetivši sve prisutne na uspešnu priču Opel Astre koja traje već tačno 20 godina.Aleksandra Jeftanović  je naglasila kako ovaj automobil svoje korene vuče iz dizajna i performansi čuvenog Opela Kadeta koji je bio jedno od najpopularnijih evropskih vozila još u prvoj polovini XX veka i koji je prodat u više od 10 miliiona primeraka.
,,Od samog početka sve modele Opel Astre je karakterisao vrhunski dizajn, ekonomični i moćni motori, maksimalna sigurnost i pažljivo osmišljen enterijer. Upravo sa ciljem proslave Astrinog rođendana na jedan drugačiji način, ove godine smo po prvi put pokrenuli takmičenja Prêt-A-Opel i FotOpel kako bismo mladim talentovanim pojednicima pružili priliku da pokažu svoj talenat i pružili im podršku u ranim fazama razvoja njihovih karijera”, izjavio je generalni direktor Opela, gospodin Ivan Kekić.


Gosti su mogli da uživaju u izložbi najlepših fotografija koje su pristigle za takmičenje FotOpel. Tema svih fotografija bio je jedan od modela Opel Astre. O pobedniku takmičenja je odlučivao profesionalni žiri u sledećem sastavu: Miša Obradović, proslavljeni srpski fotograf, Jelena Blečić, poznata slikarka i dizajnerka, Maja Petković Ivanović, glavana i odgovorna urednica prvog modnog portala u Srbiji SML.rs, Branko Baki Koljajić, profesionalni fotograf, Mihajlo Todorović, urednik fotografije magazina Top Speed i Irena Gvozdenović, menadžer za komunikacije Opela. Članovi žirija su jednoglasno odlučili da je nagradu osvojio član (admin) Opel Team Serbia, Miloš Miljanić iz Beograda, na čijoj prelepoj fotografiji se nalazi Astra G Bertone Turbo, čiji je vlasnik takođe član OTS-a, Bojan (Chile) . Nagradu, profesionalni foto aparat, je pobedniku takmičenja uručila Jelena Blečić, pohvalivši sve učesnike na njihovoj kreativnosti, sa pozivom da i u buduće učestvuju u sličnim konkursima.
Na oduševljenje prisutnih, najinteresantniji radovi takmičenja Pret-A-Opel su prikazani na fantastičnoj modnoj reviji. Stajling za reviju je uradio Darko Kostić, dok su za šminku i frizuru bili zaduženi Nataša Maljević i Marko Nikolić sa akademije za frizere i šminkere - Academmmy, a majice su između ostalog nosile poznate srpske manekenke poput: Marije Smolović, Ane Ostojić, Ive Milojević i Nede Stojanović. Osnvoni zadatak takmičenja Pret-A-Opel bio je kreiranje zabavne, atraktivne i moderne majice koja na najbolji način prikazuje vrhunska svojstva Astre GTC.


Pobednike takmičenja je izabrao profesionalni žiri u sastavu: Igor Todorović, glavni i odgovorni kreativni/modni direktor prvog modnog portala u Srbiji SML.rs, Tijana Žunić, modni kreator, Nina Fićović, suosnivač portala Wannabe Magazine, Srđan Šveljo, modni urednik magazina Joy, Aleksandra Jeftanović, voditeljka televizije Pink, Jelena Nenadić, pomoćnk glavne i odgovorne urednice portala SML.rs i Irena Gvozdenović, menadžer za komunikacije Opela.


Treće mesto Pret-A-Opel takmičenja je osvojio Vladimir Josipović, drugo Jelena Cvejić, a prvo Emina Ćorić, student modnog dizajna na Mod’Art University of fashion design u Beogradu. Nagrade je ispred žirija uručio Igor Todorović, koji je rekao da je ovo sjajna prilika za mlade ljude da iskažu svoj talenat. ,,Želim da pohvalim kompaniju Opel na ovoj inicijativi, a najveća pohvala ide svim učesnicima, koji su nam još jednom dokazali da u Srbiji postoji veliki broj talentovanih pojedinaca u koje vredi ulagati."


U trenutku proglašenja prvog mesta, na iznenađenje svih prisutnih, dimni zastor na sceni je podignut i pored naše poznate mankenke Agnete Azirović u pobedničkoj majici, nalazila se nova Astra GTC. Usledile su brojne ovacije i aplauz publike, koja je vidno bila oduševljena ovim fantastičnim automobilom. Nikola Kalabić, direktor marketinga i prodaje Opela je goste malo bolje upoznao sa karakterisitkama automobila naglasivši ,,GTC nije samo Astra sa dvoje vrata manje. Naprotiv, neki delovi novog GTC-a su potpuno drugačiji od drugih modela Astri. Sa svojim oštrim dizajnom i vrhunskim performansama, nova Astra GTC predstavlja Opelovu viziju najemotivnije  nemačke automobilske kompanije…Ona  jednostavno unosi emocije u Opelov brend i naravno celu familiju Astre. Nadam se da ćete se složiti samnom."


 

Tokom cele večeri prisutni su imali priliku da uživaju u sjajnoj muzici koju su zaposleni Opela, Opelovi partneri, prijatelji i ljubitelji odabrali kao hitove koji ih podsećaju na novu Astru GTC. Muziku je puštao DJ Fantic, Srđan Šveljo, a muzički izbor je bio zaista raznolik, od zvukova Billy Idola pa do David Guette. Među brojnim zvanicama bili su ljudi iz različitih sfera javnog života Srbije , a među njima: voditeljka Danijela Pantić, slikarka Jelena Blečić, voditelj Slavko Beleslin, naš proslavljeni trkač Andrej Kolundžić, manekenke Neda Stojanović i Agneta Azirović, Pavle Komnenović i mnogi drugi. Naravno, promociji nove Astre GTC i manifestaciji dodele nagrada prisustvovali su i predstavnici Opel Team Serbia, kako bi pružili podršku klupskom drugu i čestitali mu na zasluženoj nagradi.
 

 

OTS Sponzori